Loading Events

« All Events

Augustė Vickunaitė live στο Underflow

2 February @ 21:00

H Augustė Vickunaitė έρχεται στην Αθήνα και στο Underflow Record Store & Art Gallery, τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026.

Η Augustė Vickunaitė είναι μια καλλιτέχνιδα του πειραματικού ήχου που χρησιμοποιεί vintage μπομπινόφωνα για να αναπαράγει, να ηχογραφεί και να δημιουργεί ήχους. Μέσα από τη δουλειά της αρθρώνει ποικίλα ηχητικά στρώματα, που περιλαμβάνουν υλικό αρχείου (found material), ηχογραφήσεις πεδίου (field recordings), φωνή, μουσικά όργανα, αντικείμενα, καθώς και όλο το φάσμα των δυσλειτουργιών της παλαιάς τεχνολογίας.

Η Augustė ειδικεύεται στην tape music, το noise και το κολάζ, και είναι γνωστή για τη θεατρική και συχνά μελαγχολικά χιουμοριστική προσέγγισή της, εκμεταλλευόμενη συχνά τα σφάλματα του αναλογικού εξοπλισμού ήχου. Το προσωπικό της έργο περιλαμβάνει tape loops και ηχητικά κολάζ από κασέτες και ταινίες.

Από το 2016, η Augustė δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και πέραν αυτής, κυρίως ως σόλο περφόρμερ, αν και έχει συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες. Έχει κυκλοφορήσει ανεξάρτητα το προσωπικό της CD άλμπουμ με τίτλο “Dance Alone”.

Underflow Record Store & Art Gallery
Καλλιρόης 39, Αθήνα (έναντι σταθμού Μετρό Συγγρού-Φιξ)
τηλ: 211 4039926

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, 2026
Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: 10 ευρω

Details

Date:
2 February
Time:
21:00

Venue

Underflow Record Store & Art Gallery
Kallirois 39
Athens, Greece
+ Google Map